Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання 61 сесії міської ради

Дата: 14.07.2020 17:11
Кількість переглядів: 1320

Фото без опису

У вівторок, 14 липня, в залі засідань відбулося засідання 61 сесії Шумської міської ради VII скликання під головуванням міського голови Володимира Плетюка. На сесію окрім депутатів були запрошені в.о. старост та представники ЗМІ.

Під час засідання було розглянуто та прийнято рішення про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік (представив питання Дудар Олександр, спеціаліст відділу правового забезпечення, зв’язків з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи).

Прийнято рішення «Про створення старостинських округів Шумської міської ради та затвердження Положення про старосту Шумської міської ради». Депутати проголосували про утворення на території 18 старостинських округів (округи відповідають територіям колишніх сільських рад без змін), визначено адреси робочих місць старост.

Галина Кирея, начальник фінансового управління, представила питання про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік, зокрема про затвердження доходів та видатків міського бюджету на 1374078 грн за рахунок:

- субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 172800 грн;

- субвенції з місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 1201278 грн.

Начальник відділу земельних відносин Ганна Чолинець представила на сесії питання про врегулювання земельних відносин на території Шумської міської ради. Прийнято рішення про затвердження нормативно-грошової оцінки земель міста Шумськ. На засіданні сесії також були розглянуті питання щодо передачі на баланс КП «Шумськкомунсервіс» катамаранів, рятувальних жилетів та 2 внутрішньогосподарських доріг.

Після завершення сесії Володимир Плетюк привітав депутатку міської ради Марію Бензель із ювілеєм та побажав усіх життєвих благ і залишатися такою ж активною.

Наприкінці відбулася нарада для виконувачів обов’язків старост про стан сплати земельного податку, податку на нерухомість та благоустрій у населених пунктах громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь