Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Офіційне представлення оновленого стадіону у Обичі

Дата: 13.07.2020 12:16
Кількість переглядів: 1905

Фото без опису

Історія реалізації проекту «Облаштування стадіону в с. Обич» розпочиналася ще із жовтня 2019 року, із формування ідеї та підрахунків вартості. У грудні 2019 року проект здобув ІV місце у конкурсі Бюджет участі. 645 жителів підтримали ідею, мешканці сіл Обич, Рохманів, Залужжя, Залісці, міста Шумськ. Взимку розпочали роботи із зарівняння території, розміри футбольного поля розширили. Протягом квітня-липня 2020 року закупили матеріали та встановили огорожу навколо усього поля, 2 піднавіси-роздягальні для учасників змагань, лавки для глядачів, замінено сітку футбольних воріт. Усю роботу здійснювали активні жителі, незалежно від віку та зайнятості.

12 липня відбулося офіційне представлення оновленого стадіону у селі Обич. Міський голова Володимир Плетюк привітав усіх із реалізацією проекту, вручив подяки для активістів та подарував форму для воротаря. В.о. старости Віктор Карп’юк вручив нові футбольні м’ячі для команди та тенісний стіл із ракетками для Обицького НВК. Голова районної федерації з футболу Олег Ковальський вручив манішки для команди Обич-Залісці та м’ячі для кожної команди-учасниці Чемпіонату.

У неділю команда Обич-Залісці грали свою першу гру Чемпіонату Шумського району з футболу 2020 року. На оновленому стадіоні зустрічалися Обич-Залісці та Загайці. Перший тайм гри пройшов з результатом 1:0 на користь господарів поля. Проте, другий тайм став результативним: команда Обич-Залісці перемогла з рахунком 3:1. Навіть несприятливі погодні умови не стали перешкодою отримати позитивні емоції від матчу.

Шумська міська рада висловлює подяку командам за динамічну гру та жителям за реалізацію проекту, який принесе користь не лише мешканцям села. Окрема подяка ТзОВ «Агроюніт Захід», які долучилися до організації заходу.

Більше фото за посиланням.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь