Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До уваги підприємців громади

Дата: 09.07.2020 09:57
Кількість переглядів: 1402

Фото без опису

 

Шумська міська рада повідомляє, що відповідно до нової редакції Закону “Про публічні закупівлі” від 19 квітня 2020 року змінено поріг для обов'язкового проведення закупівель через Prozorro з 200 до 50 тисяч гривень. Для бізнесу це відкрило додатковий ринок на 30 млрд грн.

 Відповідно до цього Закону усі послуги, товари та поточний ремонт доріг сума, яких перевищує 50 тис.грн. здійснюються замовниками через систему ProZorro. Отже зацікавлені підприємці, які планують виконувати роботи з будівництва, ремонту доріг, освітлення вулиць, ремонту закладів комунальної власності (освітніх, медичних, культурних, тощо) повинні подавати свої пропозиції через дану систему і конкурувати з іншими потенційними підрядниками. Процедурою будуть відбиратися виконавці, які запропонують якісне виконання робіт з найменшими цінами.

 Закупівлі у Шумській міській раді вже проходять через замовників з міського відділу освіти (об’єкти, які перебувають у їх власності), комунального підприємства (дороги комунальної власності, освітлення, водопостачання, тощо), міської ради (інше).

 Шумська міська рада просить усі підрядні організацій, підприємців, які знаходяться на території громади брати активну участь у тендерах (спрощених закупівлях). Лише так ми зможемо дати можливість виконувати роботи за кошти міського бюджету своїми людьми і потім не будемо нарікати, що їх проводять «чужі» підприємці.

Будьмо активними. В технічних питаннях подання на закупівлю радо допоможемо. Вже зараз на сайті системи ProZorro знаходиться інформація про пошук підрядників по поточному ремонту вул. Дружба в м. Шумськ. Згодом буде розміщено тендер на ремонт інших вулиць, як в місті, так і селах громади, які передбачено Планом соціально-економічного розвитку 2020.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь