Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Реалізований проект «Сучасне оформлення комп’ютерного класу Шумської ЗОШ №1»

Дата: 07.07.2020 15:26
Кількість переглядів: 2538

Фото без опису

Міський голова Володимир Плетюк відвідав Шумську школу, яка реалізувала у себе проект з оновлення комп’ютерного класу. Проект, вартістю близько 100 тисяч гривень, здобув V місце у конкурсі Бюджет участі у грудні 2019 року. Зміни помітні: нова інтерактивна дошка, замінено частину меблів, оновлена техніка, яка вийшла із ладу або була застаріла, розпис на стінах в геометричному стилі, приємні кольори в інтер’єрі.

Автор проекту Марія Макаревич відмітила: «Реалізація проекту Бюджету участі вимагає значних зусиль та витрат часу, проте, результат того вартий».

Денис Остапчук, учень, який завітав до школи, сказав, що тепер у такому класі хочеться проводити більше часу. Значить, не даремно були витрачені голоси людей, які хотіли підтримати проект та зусилля колективу школи, батьків, небайдужих жителів громади.

«Бюджет участі є важливим для населення, оскільки мешканці починають розуміти вартість та цінність проектів, складність їх реалізації. Приємною несподіванкою для мене стало те, що цей проект реалізовано у кабінеті, у якому я навчався у випускному класі, значно відрізняється від того, яким його пам’ятаю», – сказав  Володимир Плетюк.

Черговий проект-переможець Бюджету участі реалізований та чекає початку навчального року, щоб учні могли порадуватися результатом наполегливої боротьби за голоси.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь