Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Реалізований проект «Сучасне оформлення комп’ютерного класу Шумської ЗОШ №1»

Дата: 07.07.2020 15:26
Кількість переглядів: 2580

Фото без опису

Міський голова Володимир Плетюк відвідав Шумську школу, яка реалізувала у себе проект з оновлення комп’ютерного класу. Проект, вартістю близько 100 тисяч гривень, здобув V місце у конкурсі Бюджет участі у грудні 2019 року. Зміни помітні: нова інтерактивна дошка, замінено частину меблів, оновлена техніка, яка вийшла із ладу або була застаріла, розпис на стінах в геометричному стилі, приємні кольори в інтер’єрі.

Автор проекту Марія Макаревич відмітила: «Реалізація проекту Бюджету участі вимагає значних зусиль та витрат часу, проте, результат того вартий».

Денис Остапчук, учень, який завітав до школи, сказав, що тепер у такому класі хочеться проводити більше часу. Значить, не даремно були витрачені голоси людей, які хотіли підтримати проект та зусилля колективу школи, батьків, небайдужих жителів громади.

«Бюджет участі є важливим для населення, оскільки мешканці починають розуміти вартість та цінність проектів, складність їх реалізації. Приємною несподіванкою для мене стало те, що цей проект реалізовано у кабінеті, у якому я навчався у випускному класі, значно відрізняється від того, яким його пам’ятаю», – сказав  Володимир Плетюк.

Черговий проект-переможець Бюджету участі реалізований та чекає початку навчального року, щоб учні могли порадуватися результатом наполегливої боротьби за голоси.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь