Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання виконавчого комітету: чи працюватимуть дитячі садки в громаді?

Дата: 01.07.2020 16:54
Кількість переглядів: 1072

 

Виховання дітей в дошкільних навчальних закладах завжди будо першочерговим завданням Шумської міської ради. Тому коли деякі регіони країни увійшли у другу хвилю послаблення карантину, одним із актуальних питань постало відкриття дошкільних навчальних закладів.

Рішенням сесії міської ради від 28 травня 2020 року затверджені заходи поетапного відновлення роботи закладів дошкільної освіти , зокрема планувалось з 22 червня відкрити їх.  Однак рішенням Шумської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при районній державній адміністрації  від 16 червня 2020 року відкриття ДНЗ відтермінувалось.

Враховуючи численні звернення батьків на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке відбулося 01 липня було розглянуте дане питання.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дмитрук Л.В. доповіла , що дитячі заклади забезпечені всім необхідним відповідно до вимог Головного державного санітарного лікаря України та відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Крім того було проведено опитування батьків, з якого можна зробити висновок, що наповнюваність груп планується  6-10 дітей. В даній ситуації самосвідомість батьків, які мають можливість залишати дітей вдома та не наражати їх на можливі загрози повинна бути на першому плані.

Виходячи з цього виконавчий комітет  вирішив звернутись до Шумської місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при районній державній адміністрації щодо прийняття рішення про можливість відновлення роботи дошкільних навчальних закладів Шумської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь