Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Ліквідація наслідків негоди у селах громади

Дата: 30.06.2020 15:42
Кількість переглядів: 981

Фото без опису

 

Шумська ОТГ розташована не в басейні Дністра, але постійні опади також роблять чимало шкоди. Так минулого тижня грози завдали проблем багатьом господарствам жителів громади. Проблемна ситуація у селах Сошище, Залісці. Крім того, в Онишківцях негода повалила дерева, а в Обичі погіршення стану дороги, яка перебуває у власності Тернопільської ОДА.

Вже у четвер міською радою було сформовано групу, яка обстежила найбільш проблемні місця, а вже у п’ятницю і суботу у Залісцях і Сошищах провели попередню роботу над подоланням наслідків негоди. Сьогодні ж міський голова Володимир Плетюк обстежив проблемні села і провів розмову з старостами: в якій мірі вони можуть розраховувати на допомогу місцевого бюджету. Попередньо домовлено, що для Залісець закуплять щебінь, а в Сошищах і Літовищах проведуть роботу по ремонту вулиць та грейдерування.

Крім того місцевою владою вже спрямовано запит на власників доріг  щодо їх обстеження і ремонту (Обич, Сошище, Літовище, Онишківці, Сураж), а також звернення до сільськогосподарських підприємств, які  мають паї  в селах, про можливу допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь