Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Представлення проекту «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ»

Дата: 30.06.2020 10:37
Кількість переглядів: 2210

Фото без опису

Напередодні Дня Конституції України міська бібліотека громади приймала гостей.

У п’ятницю, 26 червня, випускниці Академії Жіночого Лідерства  спільно із Громадською організацією «Кордишівське перевесло» представили завершений реалізований проект «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ», завдяки здобуттю гранту у конкурсі проектів від програми DOBRE та Українського жіночого фонду.

«Щиро радий, що активізуються громадські організації та об’єднуються ініціативні люди, яким важливо, щоб Шумська громада була комфортною для життя», – міський голова Володимир Плетюк.

«Перезавантаження» бібліотеки стало необхідним для задоволення сучасних потреб населення, оскільки читачеві не тільки потрібно будь-яке друковане видання. Також важлива атмосфера простору, доступність послуги та актуальність книг у поєднанні із вільним доступом до інтернету.

Бібліотека стала сучасним універсальним простором, який можна використовувати для дозвілля, навчання та відпочинку, який буде доступним для різних категорій населення. Тепер міська бібліотека – це багатофункціональність простору, мобільні меблі, сучасні книги та ігри. У цьому приміщенні можливо проводити тренінги, зустрічі з використанням технічних засобів (ноутбуками, проектором).

Шумська міська публічно-шкільна бібліотека чекає на вас: м. Шумськ, вул. Українська 32-в (другий поверх у приміщенні пришкільного гуртожитку). Графік роботи: понеділок-четвер 8.00-17.00, п’ятниця – 8.00-16.00, обідня перерва 13.00-14.00. Директор: Богомол Інна Іовівна. Контактний телефон: 0976169618.

Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ», що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Шумська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)». 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь