Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День молоді: ранкова кава з мером

Дата: 28.06.2020 19:57
Кількість переглядів: 3872

Фото без опису

У Шумській громаді активна молодь кавувала з міським головою у День молоді

Захід «Ранкова кава з мером» відбувся у новозбудованій альтанці у парку «Соснина». Ранок видався вдалим для творчої та активної молоді: гаряча кава у термосі, приємна атмосфера, шикарне літнє сонечко та неформальне спілкування на гойдалках у стильній альтанці.  

Спілкування за чашкою кави тривало близько двох годин, упродовж яких Володимир Плетюк розповідав про діяльність міської ради, своє життя, роботу, місто, реалізовані й заплановані проекти, проблеми, цікаві історії, жартував та відповідав на запитання. Цікавим фактором у ранковій каві було те, що молодь різних професій і напрямків діяльності мала змогу познайомитися між собою, обмінятися контактами, запланувати спільні проекти.

Володимир Євгенович зауважив, що такий захід відбувся не вперше в нашій громаді, за потреби молоді такі зустрічі можна проводити частіше. Оскільки представникам влади потрібно змінюватися,  а ініціативні жителі знають і вміють реалізовувати цікаві та потрібні проекти не лише для міста, а для усієї громади, які б відповідали потребам молоді. На завершення міський голова вручив подяки та висловив вдячність за активну діяльність кожного.

Шумська громадо, бажаємо вам творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Оскільки молодість - це не вік, а стан душі.

З Днем молоді, Шумська  громадо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь