Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

«Кавова розмова з лідеркою»

Дата: 28.06.2020 15:15
Кількість переглядів: 1651

«Кавова розмова з лідеркою». Саме таку назву мала зустріч, яка відбулася в Шумській громаді наприкінці робочого тижня, 26 червня. Представники Молодіжної ради запросили директора ТОВ «Інформаційний центр «Новини Шумщини» Аллу Омельчук на розмову у неформальній обстановці.

Саме 26 червня 5 років тому Аллу Омельчук офіційно призначили на посаду директора, з чим ми і вітаємо. Нехай у Вас буде побільше таких класних дат!

Метою «кавової розмови» стало бажання познайомитися з керівником однієї з найпопулярніших газет в області, обмінятися думками щодо можливих спільних ідей та майбутньої співпраці і дізнатися цікаві моменти роботи.

«Для молоді у Шумській громаді є великі можливості, в тому числі участь у грантах і проектах. Головне бажання, але і молодь потрібно мотивувати до дій. Звісно, карантин вніс свої корективи та обмеження у будь-яку діяльність. Моя порада вам, Молодіжній раді, в будь-якій організації повинен бути свій «мозковий центр», який стимулюватиме інших до змін».

Молодь мала можливість задати питання Аллі Миколаївні та висловити власну думку щодо тем, які висвітлюються не лише у друкованому видані, а й на сайті «Шумськ INFO». У ході розмови Молодіжна рада поцікавилася як воно – працювати у колективі і бути лідеркою, про участь у проекті «Турбо-батл», про організацію роботи в умовах карантину.

«Я оптимістка. Завжди стараюся все зробити якнайкраще і знаю, що кращий період обов’язково має наступити».

Що цікаво, публічність Аллу Омельчук не лякає, каже, що журналістика вимагає створення власного позитивного іміджу у соціальних мережах, оскільки потрібно бути завжди ближчим до читача. Молодь отримала практичні поради не лише як організувати роботу Молодіжної ради, а й поради щодо ведення сторінок у соціальних мережах, сайту громади. Алла Омельчук дуже приємна співрозмовниця, її настільки приємно слухати, що 1,5 години розмови за кавою промайнули миттєво.

Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ», що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Шумська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь