Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 19.06.2020 13:02
Кількість переглядів: 1294

Фото без опису

  На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 19 червня під головуванням Володимира Плетюка, було розглянуто ряд актуальних питань та прийняті відповідні рішення. Зокрема:

- про визначення терміну прийому закладами загальної середньої освіти заяв щодо зарахування дітей до перших класів у 2020 році. Визначено дату початку приймання закладами загальної середньої освіти до перших класів з 22 червня 2020 року по 22 липня 2020 року;

- про ведення обліку дітей шкільного віку та учнів. Призначено відповідальних осіб з ведення обліку дітей шкільного віку в межах відповідних адміністративно-територіальних одиниць;

 Також обговорили питання щодо експлуатації та збереження катамаранів придбаних міською радою та переданих в КП «Шумськкомунсервіс». Прийнято рішення щодо затвердження платних послуг у парку «Соснина», зокрема, оренди водних транспортних засобів.

  Окреме важливе питання, яке розглядалося на засіданні, – відновлення роботи закладів дошкільної освіти. На засіданні 60 сесії міської ради (28 травня) було прийнято рішення про відновлення роботи дитячих садків з 22 червня. На разі, проведено підготовчі заходи для роботи з дітьми, проте, вивчивши думку та пропозиції батьків, на засіданні виконавчий комітет рекомендував утриматися від відкриття закладів дошкільної освіти до покращення епідемічної ситуації у районі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь