Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Арт-терапія «Мистецтво бути щасливою»

Дата: 05.03.2020 12:45
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

  Внутрішня гармонія – це формула, котру для себе формує кожна жінка. Творча майстерня «ART-Box» спільно із інклюзивно-ресурсним центром організували день відпочинку для молодих мам, діти яких відвідують ІРЦ у м. Шумськ.

  Спільно із психологом проведена арт-терапія «Мистецтво бути щасливою». Молоді мами із своїми дітками створили картини із власноручно виготовленого кольорового піску. Кожен учасник мав змогу проявити свою фантазію, повправлятись в насипанні і комбінуванні різних кольорових піщинок. Діти малювали піском на трафаретах з сюжетом відомих і популярних героїв, що сприяє розвитку фантазії. 

  Заняття пройшло досить швидко та насичено, яке точно не залишило байдужими нікого. Головне, що навіть дорослі дозволили відчути себе дітьми та головними режисерами своєї казки. Майстер-клас став корисним для жінок, які змогли відновити свої життєві сили.

  Захід  відбувся в рамках реалізації проекту «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ», що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Шумська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)». 

Фото частини учасниць з етичних міркувань не публікуємо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь