Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Звіти депутатів Шумської міської ради за 2019 рік

Дата: 15.12.2019 14:57
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

 

Звіт

 про виконання депутатських повноважень депутата міської ради

VIІ скликання

Карп’юка Віктора Володимировича

Фото без опису Згідно плану роботи Шумської міської ради сьомого скликання на 2019 рік та у відповідності до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» подаю звіт депутата ради. 

Я, був обраний депутатом до міської ради у 2015 році. Впродовж 2019 року діяльності в статусі депутата Шумської міської ради, в межах передбачених законодавством повноважень та обов’язків депутата місцевої ради, мною здійснювалась діяльність, спрямована на забезпечення та захист інтересів моїх виборців та місцевої громади в цілому.

Протягом звітного року відбулося 14 сесійних засідань міської ради, в 13 брав участь. Також брав участь у постійній депутатській комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, до складу якої належу.

За звітний період мною проводилися зустрічі з виборцями в окрузі, під час яких вивчав громадську думку щодо питання життєдіяльності території. Дні прийому громадян: останній четвер кожного місяця.

Протягом року опікувався питанням ремонту доріг (зокрема, грейдерування доріг у с. Обич). Сприяння у залученні населення до здійснення благоустрою територій у селах Рохманів, Обич, Залужжя. Став співавтором проекту на конкурс «Бюджет участі» – «Облаштування стадіону у с. Обич» (позитивний результат, 4 місце за голосуванням). Допомога в організації культурно-масових та спортивних заходів у с. Обич. Сприяння та залучення жителів громади до послуги щодо поводження з твердими побутовими відходами.

У подальшій своїй роботі планую активно долучатися до всіх ініціатив і рішень Шумської міській ради, продовжувати надавати консультаційну допомогу громадян своєї території у їх зверненнях до різних установ та організацій міста.

 

 

Звіт

 про виконання депутатських повноважень депутата міської ради VІI скликання

Хвесюка Івана Мелетійовича

Фото без опису Обраний депутатом до міської ради у 2015 році. З самого початку роботи депутатського корпусу у своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутата міської ради. Окрім участі у 12 пленарних засіданнях ради (з 14 проведених), брав участь у засіданнях постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку. Постійно предметом розгляду комісії є бюджет міської ради та внесення змін до нього, місцеві податки та збори, розмір орендної плати за земельні ділянки та єдиного податку для суб`єктів підприємницької діяльності та інші важливі питання життєдіяльності громади.

Протягом року, в статусі депутата згідно графіку здійснював прийом громадян, мною здійснювалась діяльність, спрямована на забезпечення та захист інтересів виборців та громади. Опікувався питанням щодо забезпечення благоустрою та естетичного облаштування вулиць, ремонт дороги вулиці Підгірна. Організовував суботники у с. Онишківці, залучав активних жителів села до облаштування дитячого майданчика. Також сприяв наданню матеріальної допомоги 3 учасникам АТО. Окремим питанням було долучення жителів села Онишківці до послуги щодо вивезення твердих побутових відходів та сміття із індивідуальних контейнерів з домогосподарств.

Основним завданням у здійсненні депутатської діяльності вважаю забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин, які породжують скарги, і внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади щодо їх усунення. Результат для громади буде кращим, якщо всі її обранці об’єднуватимуть свої зусилля, працюватимуть на людей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь