Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки! Від щирого серця вітаємо всіх вас з святом останнього дзвоника!

Дата: 29.05.2020 10:41
Кількість переглядів: 1192

Фото без опису 

 

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Для багатьох школярів розпочинається чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися сил перед початком нового етапу навчання. Для вчителів – це час відпусток та відпочинку, творчих пошуків та самовдосконалення. Ба­жаємо вам здоров’я, нових успіхів, життєвих сил і натхнення!  Для випускників цей дзвоник справді є останній.  Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, але особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу і ваших вчителів - по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. 

  Дорогі випускники! Відійшло дитинство, промайнуло, як миттєвість. У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і ваші шкільні роки. І ось уже ви - дорослі юнаки й дівчата, стоїте на порозі самостійного життя. Уже від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє.

  Бажаємо усім щасливих, добрих днів, міцного здоров’я. Нехай молодість подарує вам мільйон шансів, більшість з яких знайде відгук у вашому серці і буде успішно реалізована. Нехай усі вибрані вами дороги будуть правильними.  Удачі і успіхів вам нехай на складному, але дуже цікавому життєвому шляху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь