Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

В комунальній службі

Дата: 13.05.2020 09:56
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису

 

Незважаючи на карантинні обмеження, міське комунальне підприємство КП «Шумськкомунсервіс» працює  у  штатному режимі, надаючи весь спектр послуг населенню, юридичним особам.

Зокрема, 12 травня проведено заміну глибинного насоса на центральному водозаборі без припинення водопостачання на території міста. Ліквідовано три незначних прориви розподільних мереж у м. Шумську.

13 травня заплановано заміну 7 ліхтарів вуличного освітлення в с. Коновиця на енергозберігаючі LED світильники.

Підприємством постійно впроваджується комплекс інженерно-технічних заходів щодо збереження робочого стану об’єктів водопостачання, що перебувають на обслуговуванні.

Поряд з цим відзначаємо, що на даний час КП «Шумськкомунсевіс» потерпає від суттєвого зниження рівня платежів. Така ситуація призвела до великої заборгованості перед енергетиками, що по завершенню карантину призведе до відключення об’єктів питного водопостачання та відсутності води у споживачів.

Враховуючи викладене, з метою збереження безперебійного надання житлово-комунальних послуг, закликаємо споживачів усіх категорій погасити борги перед КП «Шумськкомунсервіс». Крім того нова редакція Закону України «Про житлово-комунальні послуги» дозволяє відключати споживача від джерел водопостачання після письмового попередження, що і буде застосовуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь