Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День пам’яті та примирення та 75 річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2020 08:05
Кількість переглядів: 1122

Фото без опису

Шановні жителі Шумської громади!

   8 та 9 травня, ми разом з мільйонами людей по всьому світу відзначаємо День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  Напередодні цієї пам’ятної дати, звертаюсь до Вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, солдатські вдови, трудівники в тилу!

  Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів та доньок в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи ані душі, ані тіла українські солдати героїчно та мужньо виборювали  для світу свободу від нацистських загарбників. Ця дата – це героїзм, сила духу та вічна скорбота за втраченими мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій та задумів. Наша вдячність усім, хто виніс на своїх плечах лихоліття років окупації, пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

  Доземний уклін і безмежна вдячність Вам, дорогі воїни-переможці, за мирну блакить неба, за вільну землю, за честь і гідність України! Від щирого серця, бажаю Вам, Вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, радості та мирного неба! Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам’яттю полеглих у Другій світовій війні.

 

З повагою,

міський голова

Володимир Плетюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь