Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Зі світлим святом Великодня, Шумська громадо!

Дата: 18.04.2020 18:12
Кількість переглядів: 1561

Фото без опису

Сердечно вітаємо Вас з світлим Воскресінням Христовим!

  Воскресіння Христове – уособлює торжество справедливості, щирої віри у перемогу добра над злом, світла над тьмою, віри над безнадією, торжество істини та величі духу. Ми завжди повинні безмежно дякувати Богові за те, що Він, Своїм воскресінням із мертвих утверджує в нас віру в безсмертя і майбутнє воскресіння.

  На жаль, цей час для багатьох людей був дуже важким, оскільки страшна епідемія, яка поширилася по всій землі, змусила усіх змінити звичний спосіб життя. Тільки об’єднавши зусилля, ми зможемо втримати ситуацію, розірвати ланцюг поширення хвороби. Карантинні заходи, запровадженні в громаді – це саме ті заходи,  що гарантують збереження здоров’я і життя усіх нас. Щиро віримо, що ми пройдемо це випробування та вийдемо з нього згуртованішою, здоровою та сильною громадою.

  У день Пасхи Господньої, незважаючи на особливі умови цьогорічного святкування, дозвольте привітати кожну родину та побажати – нехай передзвін великодніх дзвонів принесе лише благі вісті, серця наповняться радістю, а світло Воскресіння Христового надасть жителям нашої громади силу перебороти усі труднощі та утвердить непохитну віру в кращий завтрашній день! Нехай щастя й Божа милість завітають в кожну оселю і прийде мир на нашу рідну землю.

  У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаємо, щоб Ваше життя було чистим, як Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

 

З повагою  Володимир Плетюк

та колектив Шумської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь