Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Життєдіяльність громади в умовах карантину

Дата: 13.04.2020 11:04
Кількість переглядів: 1307

Фото без опису

Незважаючи на карантинні заходи, Шумська міська рада впроваджує необхідні заходи щодо збереження життєдіяльності місцевого населення на належному рівні.

Зокрема, працівники КП «Шумськкомунсервіс» завершують заміну 100 м.п. аварійних розподільних водопроводів у селі Угорськ. Замінено глибинні насоси в с. Жолобки, вул. Чирянка у м. Шумську. Щоденно аварійні бригади виконують роботи з ліквідації аварійних ситуацій, пов’язаних з проривами водопроводів. Також, проведено грейдерування ділянок місцевих автодоріг в селах Биківці та Шумбар за кошти міського бюджету.

Вчасно і у повному об’ємі забезпечується виконання договірних відносин щодо видалення твердих побутових відходів у м. Шумську та селах громади, охоплених даною послугою. Незважаючи на обставини, що склалися, підприємство намагається працювати ритмічно та ефективно, хоча цілий ряд працівників відправлені у карантинні відпустки.

Поряд з цим, звертаємося до усіх жителів громади з прохання оплатити отримані житлово-комунальні послуги та погасити заборгованість. Борг споживачів останнім часом зростає, що має значний негативний вплив на фінансово-економічний стан підприємства.

У той же час у населених пунктах громади здійснюються роботи за сприяння агропромислової компанії «Континентал фармерз груп». Зокрема, у с. Сураж та с. Ходаки здійснено грейдерування доріг, у Потуторові при вїзді у село встановлено автобусну зупинку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь