Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Благодійна допомога для «Центру первинної медико-санітарної допомоги» громади

Дата: 10.04.2020 17:17
Кількість переглядів: 1254

Фото без опису

  Робочий тиждень закінчується позитивними новинами: «Центр первинної медико-санітарної допомоги» отримав благодійну допомогу від небайдужих жителів та приватних підприємств для запобігання поширенню COVID-19.

  Отримано захисні одноразові костюми та дезінфектанти від Костюка Ігоря; багаторазові захисні костюми від приватного підприємця Чумака Миколи; бензин від Янюка Ростислава та Івашенюка Григорія; грошову допомогу від ТОВ «Смарт Телеком Сервіс» (директор Ткачук Іван, с. Сураж), Мельника Ярослава (с. Ходаки) та Ткачука Дмитра (м. Шумськ).

  Приємно, що жителям не байдуже здоров’я та життя мешканців нашої громади. Загроза поширення COVID-19 вимагає не тільки ефективних дій влади, але й об’єднання зусиль громадськості, медиків, бізнесу, волонтерів, усіх небайдужих громадян. Висловлюємо подяку усім благодійникам, які підтримують нашу громаду та наших медичних працівників.

   До уваги небайдужих  жителів, які мають можливість та бажання надати допомогу медичній сфері громади – у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» відкрито рахунок для благодійної допомогиРЕКВІЗИТИ: Код ЄДРПОУ – 41835233. Рахунок – UA743387830000026003055117339.

  Додаткова інформація до уваги жителів громади: Контактні дані сімейних лікарів "Центру первинної медико-санітарної допомоги" міської ради

Фото без описуНа фото: працівники КНП Шумської міської ради «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги» у «бойовій готовності»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь