Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Молодіжна рада здійснюватиме моніторинг діяльності місцевих депутатів

Дата: 13.03.2020 15:06
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

  13 березня відбулося засідання Молодіжної ради за участі представника Західноукраїнського ресурсного центру Дмитра Якимця (за сприяння Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

  Місцеві вибори пройшли, а діяльність депутатів настільки не висвітлюється, що моніторинг та інструменти контролю діяльності депутатів залишаються актуальними. Учасники Молодіжного ради мають можливість слідкувати за діяльністю обранців Шумської громади. Як мінімум – за їх присутністю на робочому місці в сесійній залі та в комітетах, проектами, які вони подають чи підтримують. Також – слідкувати за тим, чи виконують депутати свої обіцянки, чи підтримують фактично те, що декларували у своїх передвиборчих програмах. Це важливо, як для самих громадян, так і для депутатів.

   У рамках реалізації ініціативи передбачається розробка та передання місцевим депутатам, яких заплановано охопити моніторингом, персональних рекомендацій щодо удосконалення своєї діяльності. Таким чином, депутати отримають можливість удосконалювати свою діяльність, а виборці – об’єктивну інформацію про діяльність депутатів.

  Основний короткостроковий результат: створення комунікації депутатів місцевих рад та активних виборців; надання громадськості можливості отримувати інформацію про діяльність своїх депутатів, безпосередньо аналізувати активність та виконання передвиборчих програм депутатами.

  Довгостроковий результат: спонукання депутатів місцевих рад дотримуватись передвиборчих обіцянок, частіше у різний спосіб контактувати з виборцями, регулярно звітувати про виконання передвиборчих програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь