Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До уваги жителів Шумщини !

Дата: 16.03.2020 10:08
Кількість переглядів: 3385

 

  Повідомляємо про те, що 16.03.2020 року під головуванням міського голови Плетюка В.Є. вкотре відбулася оперативна нарада щодо вжиття першочергових заходів по недопущенню  проникнення коронавірусу на території громади та уникнення можливості інфікування громадян.

  Надано доручення відповідним  підрозділам міської ради щодо проведення відповідної роз’яснювальної роботи серед населення, суб’єктів господарювання по дотриманню карантинних заходів та виділення коштів на придбання захисних масок, спецодежі для медиків та експрестестів.

   За інформацією головного лікаря Шумської ЦКРЛ Бобровського А.Є., станом на 9:00 годину 16 березня 2020 року випадків інфікування коронавірусом на території Шумського району не зафіксовано. В подальшому оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Шумській ОТГ розміщуватиметься щоденно на сайті Шумської громади.

  Просимо зберігати спокій, дотримуватися звичайних заходів обережності, максимально можливо утримуватися від відвідування місць скупчення людей, поїздок в громадському транспорті.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь