Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Новий сучасний апарат УЗД тепер має Центр первинної медичної допомоги Шумської ОТГ за підтримки проекту DOBRE

Дата: 12.03.2020 15:55
Кількість переглядів: 1270

Фото без опису

  11 березня з робочим візитом у Шумську ОТГ завітали керівник програми DOBRE Беррі Рід, Марат Кюрчевський (керівник проектів з місцевого самоврядування, децентралізації та розвитку парламенту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Олег Процик (спеціаліст програми DOBRE). Міський голова Володимир Плетюк та головий лікар Шумської центральної районної лікарні Андрій Бобровський прозвітували про завершення реалізації проекту «Кабінет УЗД», який реалізується в рамках програми DOBRE.

Під час відкриття кабінету УЗД представники програми DOBRE мали змогу ознайомитися з роботою, зустрітись з колективом районної лікарні. Володимир Плетюк презентував підсумки діяльності програми DOBRE в Шумській ОТГ, після якого відбувся огляд території та розроблених ескізів майбутнього дитячого майданчику в м. Шумськ (майбутній проект кошти на якого ОТГ отримала  за результатами РМСІ).

  Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.

 

Більше фото за посиланням: https://shumska-gromada.gov.ua/album/5252/

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь