Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Тренінг «Ефективне спілкування батьків з дітьми»

Дата: 02.03.2020 15:24
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

  У Кордишівському НВК проведено тренінг «Ефективне спілкування батьків з дітьми». Мета заходу: сприяння становлення батьківської компетентності шляхом усвідомлення та осмислення механізмів діалогічного спілкування та формування вмінь і навичок конструктивної взаємодії з дітьми у сім’ї.

  Для участі у заході були запрошені батьки дітей 1-4 класів, також залучено психолога. Завданням тренінгу стало необхідність сприяти критичному осмисленню стійких стереотипних установок у сімейному вихованні та виховати педагогічну компетентність батьків.

  Захід проведено в рамках реалізації проекту «Сучасний простір «БібліоХаб» при бібліотеці у м. Шумськ», що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, та реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Шумська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь