Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 12:45
Кількість переглядів: 1007

Фото без опису

  20 лютого Україна відзначає шосту річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які ціною власного життя дозволять будувати майбутнє держави.  

  Сьогодні у м. Шумськ на Площі Героїв Майдану відбувся мітинг-реквієм «Сьогодні день сльози, вона у небо йде». 20 лютого – це не просто черговий офіційний день в календарі, це точка неповернення до старої пострадянської моделі відносин між владою та суспільством, а також неможливість повернення до багатовекторності у зовнішньополітичному курсі. За зміни для України заплачено дуже велику ціну – життя Героїв Небесної Сотні, які за ідею свободи та демократії пожертвували собою та змінили хід історії нашої держави. 

  Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих Героїв та закликаємо весь український народ до єдності у цей важкий, сповнений випробувань час для нашої держави. Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали життя за свободу та право на вільний розвиток. Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь