Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Виробнича нарада бібліотечних працівників

Дата: 10.02.2020 16:39
Кількість переглядів: 1060

Фото без опису

  Проведено виробничу нараду бібліотечних працівників централізованої системи публічно-шкільних бібліотек (ЦСПШБ) Шумської міської ради з метою підвищення фахової кваліфікації та підведення підсумків роботи книгозбірень за 2019 рік. Відкрила нараду заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Лілія Солтис.

  Директор ЦСПШБ Інна Богомол детально проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2019 рік та наголосила на виконанні трудової дисципліни працівниками бібліотек, підтриманні іміджу сучасної бібліотеки та професійної етики. Аналітично-систематичний аналіз основних показників роботи здійснила спеціаліст з комплектування і обробки літератури Римма Михальчук та розповіла про результати поповнення бібліотечних фондів.

  Бібліограф Валентина Чорнобай провела консультацію «Інноваційний пошук – основа розвитку бібліотек» щодо забезпечення інформаційних потреб як реальних, так і потенційних користувачів, використовуючи при цьому різні види і форми інформаційного обслуговування, відмітила важливу роль довідково-бібліографічного апарату у цьому процесі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь