Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вітаємо лауреатів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020»

Дата: 05.02.2020 10:55
Кількість переглядів: 1065

Фото без опису

  2-3 лютого 2020 року відбувся фінал ІІ туру (обласного) Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». У кожній номінації педагоги області пройшли конкурсні випробування.

  Наприкінці грудня 2019 року у Тернополі проходив відбірковий етап ІІ туру конкурсу у номінаціях «Історія» та «Зарубіжна література». Загалом, за звання кращого змагалися 358 учителів Тернопільської області, з яких у фінал вийшли 25 педагогів.

  Всеукраїнський конкурс «Учитель року» – щорічне змагання кращих учителів, можливість продемонструвати педагогам свої творчі надбання, які досягнуті в щоденній клопіткій праці, а також показати зростання у професійній майстерності.

  Педагоги Шумського ліцею Приймич Лариса, вчитель історії (номінація «Історія»), та Марчук-Подкуйко Іванна, вчитель зарубіжної літератури (номінація «Зарубіжна література»), увійшли у п’ятірку фіналістів.

  Кращих педагогів області з перемогою привітав заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Арсен Марчишак. Він акцентував увагу на важливості ролі педагога у житті дитини та подякував за невтомну та нелегку щоденну працю: «Щодня Ви виконуєте велику та досить складну роботу. З власного досвіду знаю, що від фаховості та майстерності вчителя залежить як сильно учні любитимуть його предмет. Саме вчителі здатні закохувати дітей в науку, знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини. Це надзвичайно важливо, тому велика шана Вам за це».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь