Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

З Днем Соборності, Україно!

Дата: 22.01.2020 14:31
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

 

    День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

       Ті пам’ятні історичні події сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї.

       Разом із Днем Соборності України ми святкуємо ще й День Свободи. Адже, саме Свобода – наша мета і, водночас, політична й суспільна реальність, яка об'єднує громадян України незалежно від поглядів і переконань. Найважливіше, що суспільство здобуло право на зміни, яке маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя.

       Для кожного громадянина України настав час усвідомити себе повноцінним господарем держави – вимогливим до влади, втім непасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту.

       Дорогі жителі Шумської ОТГ! Вітаючи вас з Днем Соборності України, бажаємо міцного здоров’я, миру, щастя та нових досягнень на благо рідної Шумщини та України!

 

З повагою,

міський голова Володимир Плетюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь