Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Різдвяний вертеп для підопічних Центру надання соціальних послуг

Дата: 17.01.2020 19:37
Кількість переглядів: 697

 

         У когось з хорошими спогадами, можливо, у  клопотах і турботах підходять до завершення зимові свята. Проте, навіть у найскладніших життєвих ситуаціях ми намагаємося знаходити вихід, вчитися радіти життю, долаючи біди. Тому відділенням денного перебування постійно проводяться зустрічі з отримувачами соціальних послуг, щоб поспілкуватися з ними, щирим словом та задушевною піснею подарувати їм хвилини тепла і радості, поділитись своїм вмінням і майстерністю, вселити в їхні серця віру і надію на краще. 

  17 січня до відділення денного перебування завітали колядники з вертепом старшої групи недільної школи «Фавор» Свято-Преображенського храму м. Шумськ Православної церкви України. Дітки щиро привітали усіх присутніх, намагаючись розділити свою радість та добро. Підопічні спільно з учасниками свята колядували  колядки, відчуваючи Різдвяну радість.

   На закінчення заходу директор установи Світлана Петрук привітала усіх присутніх з Новорічно-Різдвяними святами та побажала миру і добра, Божого благословіння на довгі роки. Також зі словами подяки звернулася до  організаторів заходу сподіваючись на подальші зустрічі, які стануть хорошою традицією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь