Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Запрошуємо до участі в Академії гендерно орієнтованого управління громадами

Дата: 15.01.2020 11:32
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

  Академія гендерно орієнтованого управління громадами – це навчальний курс для представників ОТГ, які впроваджують або прагнуть впроваджувати у своїй діяльності гендерно орієнтований підхід. Навчальний курс розроблений з метою посилення потенціалу об’єднаних територіальних громад з питань гендерно орієнтованого планування та бюджетування. У рамках програми учасники Академії отримають теоретичні знання з гендерно орієнтованого управління та практичний досвід  впровадження гендерних бюджетних ініціатив у своїх ОТГ.
Програма розроблена Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (НДІ) та БЮРО гендерних стратегій і бюджетування в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). 

  Період впровадження навчальної програми: лютий-листопад 2020 р. Програма складається з чотирьох тренінгових сесій та практичної роботи в громадах. Орієнтовна дата проведення першої сесії Академії: 25-27 березня 2020 р.

Мета Академії: підвищити компетентність та посилити експертний потенціал представників органів місцевого самоврядування, спеціалістів з місцевого розвитку та гендерних експертів з питань гендерно орієнтованого управління громадами.
Очікувані результати Академії: участь в Академії надасть учасникам/учасницям інструменти та керівні принципи інтеграції гендерних аспектів у планування і бюджетування на місцевому рівні, зокрема у стратегічні та програмні документи громад, серед яких особлива увага буде приділятися цільовим та бюджетним програмам.

Можливості для ОТГ:

- Формування компетенцій у співробітників ОТГ у галузі гендерно орієнтованого планування та бюджетування;

Впровадження у громаді обраної моделі інституалізації гендерної рівності на рівні громад, підтримка у розробці документів, програм, супровід експертів;

- Підтримка  НДІ у впровадженні гендерної бюджетної ініціативи; 

- Проведення оцінювання стану гендерної рівності (за допомогою Інструментарію для вимірювання гендерної рівності на місцевому рівні НДІ);

- Обмін досвідом та кращими практиками.

Для участі в Академії запрошуються представники гендерних бюджетних груп з числа громад-партнерів DOBRE, а також спеціалісти з місцевого розвитку та гендерні експерти.

Учасники/учасниці Академії будуть відібрані на конкурсній основі. Для участі у конкурсі всі зацікавлені особи до 2 лютого 2020 р. мають надіслати резюме та мотиваційний лист на адресу kbila@ndi.org.  

За додатковою інформацією та у випадку запитань, звертайтеся до Христини Білої за телефоном +38 098 491 14 51 або пишіть на електронну адресу kbila@ndi.org. Більше інформації за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=akademiya-henderno-orijentovanoho-upravlinnya-hromadamy.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь