Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Ой хто, хто Миколая любить...

Дата: 21.12.2019 11:13
Кількість переглядів: 1126

Фото без опису

 

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити діток за їх добрі вчинки. Святий Миколай у супроводі ангелів ходить від хати до хати і дарує дітям подарунки: цукерки, шоколад, а також одяг, взуття, книжки, маленьким — іграшки. Існує повір’я, що Святий Миколай ніколи не забував чемних, працьовитих дітей. Він для всіх є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти й милосердя.

Шумно і гамірно святкували у закладах  загальної середньої освіти Шумської об’єднаної територіальної громади  Свято Миколая. Там протягом 18 – 20 грудня проводились святкові концерти, вистави, цікаві конкурси та розваги.

Голова громади Володимир Плетюк спільно з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Любов’ю Дмитрук відвідали дитячі садочки міста Шумськ, сіл Боложівка та Рохманів. «Нехай цей день рясніє щирими дитячими посмішками, радістю, адже, вважається, що саме в цей день здійснюються найпотаємніші ваші мрії і задуми. Я знаю, як важливо досягти мети, яку ви ставите перед собою. Тому бажаю, щоб кожна ваша мрія здійснилася» - такими словами привітав дітвору голова громади. А ще побажав дітворі та працівникам закладу здоров'я, гарних і веселих свят. Порадував він їх подаруночками за слухняність, старанність, працьовитість. Щирі посмішки, які є джерелом щастя, були на обличчі у кожного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь