Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шумська медична первинка отримала благодійну допомогу

Дата: 11.12.2019 15:12
Кількість переглядів: 673

Фото без опису 

 Працівники Шумської амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства Шумської міської ради «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримали вагому допомогу у своїй непростій роботі в умовах реформування первинної ланки медицини.

  Ця приємна подія сталася завдяки благодійній допомозі відомої на Шумщині комерційної структури – ТОВ «Агроюніт-Захід» та його керівника Ігоря Костюка. – П’ять шаф, шість столів на загальну суму понад 18 тис. грн, які ми закупили завдяки такій фінансовій допомозі, стали суттєвою підтримкою у нашій професійній діяльності, – розповіла в.о головного лікаря КНП «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Мушинська. – Це покращить умови праці наших фахівців, тому ми вдячні нашим благодійникам за розуміння та підтримку центру. Усього в Шумській амбулаторії працює 4 сімейних лікарі, які уклали 8227 договорів-декларацій про надання первинних медичних послуг мешканцям Шумських ОТГ, району та населених пунктів поза їхніми межами.

Фото без опису

Стаття "Шумськ INFO", автор Гаврилюк Володимир: 

http://shumsk.info/Шумська-медична-первинка-отримала-бл/?fbclid=IwAR3xO1ovW7w83na9GVl3CWmin03NrlSFs9Onmqd6Bfc7dO_jjrWB0Rn1i8E


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь