Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 28.11.2019 16:40
Кількість переглядів: 1097

26 листопада 2019 року проведено нараду керівників закладів освіти з питань розроблення та впровадження системи НАССР (система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок) на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти Шумської ОТГ. У нараді брали участь  начальник управління держпродспоживслужби в Шумському районі Баглай Р.С. та спеціаліст управління держпродспоживслужби  Яворський В.С.

Заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Попова довела до відома присутніх інформацію про те, що з 20 вересня 2019 року в Україні запрацювала система НАССР на малих потужностях (підприємствах, які постачають продукцію споживачу, з кількістю робочого персоналу до 10 осіб та з площею підприємства до 400 кв. м, або потужностях, які не постачають продукцію, з персоналом до 5 осіб). Крім того, в ході наради обговорено питання реалізації регіональної програми «Дітям Тернопільщини – якісне харчування», паспортизації харчоблоків та дотримання вимог санітарного законодавства при організації харчування.

У роботі наради брав участь міський голова Володимир Плетюк, який інформував присутніх про динаміку досягнень соціально-економічного сектору ОТГ у 2019 році та ключові завдання розвитку громади, в тому числі і галузі освіти, у 2020 році.

Дмитрук Любов Володимирівна, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, довела до відома директорів закладів освіти ряд організаційних питань, пов'язаних із закінченням календарного року та першого семестру 2019/2020 н.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь