Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Запрошення до участі в Міжнародній стипендіальній програмі

Дата: 22.11.2019 08:07
Кількість переглядів: 665

Центр філантропії та громадянського суспільства Міського університету Нью-Йорка (NYCU) оголошує прийом заявок на участь в Міжнародній стипендіальній програмі 2020 року для нових лідерів (Emerging Leaders International Fellows Program). Дедлайн – 20 січня 2020 року.

Тривалість програми – десять тижнів, з 14 вересня до 20 листопада 2020 року.

Основна частина фінансування Програми забезпечується Фондом Чарльза Стюарта Мотта. Розміщення стипендіатів здіснюватиметься в Центрі випускників Міського університету Нью-Йорка.

Сфера охоплення програми – фонди місцевих громад, місцеві практики надання грантів. Програма призначена для молодих фахівців, зацікавлених у посиленні громадської філантропії та нарощуванні спроможності місцевих організацій третього сектору. Перевага цьогоріч надаватиметься кандидатам із країн, недопредставлених у грантовому секторі США.

Стипендіати відвідуватимуть щотижневі семінари, вивчатимуть роботу ключових агенцій та фондів, зустрічатимуться з лідерами некомерційних організацій та вивчатимуть моделі фондів США та міжнародної спільноти. Під час програми, учасники реалізують індивідуальний дослідницький проект та розроблять професійну презентацію для розповсюдження результатів своєї роботи з рекомендаціями щодо розробки, адаптації або розширення грантових спільнот або з іншої затвердженої теми. Очікується, що ці рекомендації врахують різноманітність досвіду, а також політичні, соціальні, економічні та законодавчі умови в країнах походження стипендіатів.

Питання щодо програми приймаються на адресу: cpcs@gc.cuny.edu.

Більше інформації та аплікаційна форма – за посиланням: https://gc.cuny.edu/Page-Elements/Academics-Research-Centers-Initiatives/Centers-and-Institutes/Center-on-Philanthropy-and-Civil-Society/2020-Emerging-Leaders-International-Fellows-Program


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь