Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Наше покликання і завдання – допомагати людям!

Дата: 11.11.2019 15:40
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

 

         Одним з основних завдань КУ «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради  є надання якісних соціальних послуг людям похилого віку, повнолітнім інвалідам. Зараз, як ніколи, люди потребують уваги і турботи. Тому працівники комунальної установи роблять все можливе, щоб громадяни відповідної категорії відчували себе повноцінними жителями країни. 

       У черговий раз був здійснений комплексний виїзд, у складі директора комунальної установи Петрук Світлани, фахівця із соціальної роботи Хвесюк Марії, медичної сестри із лікувальної  фізкультури Чабан Вікторії  та перукаря Швець Ольги, в населений пункт Шумської ОТГ, а саме с. Шумбар.  

        Під час виїзду була проведена перевірка роботи соціального робітника Троцюк Ніни, яка обслуговує одиноких непрацездатних громадян. При спілкуванні з підопічними відділення соціальної допомоги вдома з’ясували, що соціальний робітник знає про проблеми кожного та своєчасно їх вирішує.

     Також, під час виїзду, медичною сестрою були надані послуги, а саме: лікувальна, вимірювання А/Т, пульсу. Серед запропонованої допомоги, якою скористалися пенсіонери, була також і послуга перукаря. Це пояснюється тим, що людям похилого віку складно приїхати у м. Шумськ, для того щоб зробити модельну стрижку. Тому виїздні послуги користуються попитом і є такими необхідними для жителів Шумської ОТГ.

     "Наша  робота полягає в розширенні видів наданих послуг, підвищенні їх якості, а також у виявленні та вивченні потреб населення. Наше покликання і завдання – допомагати людям! Гасло, з яким ми живемо і працюємо щодня. Вкотре переконуємося, що подібні виїзди є необхідними для літніх людей", – розповідають працівники КУ "Центр надання соціальних послуг".

     Жителі села щиро дякували за допомогу, а Центр надання соціальних послуг і надалі робитиме все можливе, щоб сільські жителі постійно відчували повагу та турботу, мали гідний рівень життя і не втрачали суспільної активності.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь