Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вчитель – не просто професія, це – покликання душі

Дата: 04.10.2019 15:40
Кількість переглядів: 2448

Фото без опису

  Щиро вітаю педагогів громади з професійним святом – Днем працівників освіти! Ви вносите вагомий вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя та долю своєї країни.

  Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, завдяки якому у Шумській громаді успішно функціонують 25 загальноосвітніх навчальних закладів, у яких Ви повсякчас проявляєте педагогічну майстерність та безкорисливе добро. Нехай на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжують успіхи. Бажаю, щоб щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов.

  Бажаємо безмежного терпіння, величезного здоров'я та чистої справжньої любові від учнів! Довгі роки процвітайте та даруйте Ваші знання дітям! Ваша праця гідна захоплення! Нехай цей чудовий осінній день принесе Вам багато приємних моментів, добрих та щирих слів!

  У народі кажуть: «Письменник живе у своїх книжках, художник – у картинах, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель – у думках і справах учнів».

 

З повагою,

міський голова Володимир Плетюк 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь