Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Святкування Дня людей похилого віку у Шумську

Дата: 02.10.2019 11:42
Кількість переглядів: 827

 

"Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою.
Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів."

                                                                                                      І. О. Решетовська

     Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана – це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку, проте вони зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.

      1 жовтня з  нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана у Шумській школі мистецтв відбувся святковий концерт за участю викладачів та учнів цієї школи. Секретар виконкому Ганна Собчук та директор КУ "Центр надання соціалних послуг" Шумської міської ради Світлана Петрук тепло привітали зі святом підопічних  та побажали їм міцного здоров’я, довголіття, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими.

    Найбільше багатство старшого покоління — їхній досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

         З нагоди свята , бажаємо усім  здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай родинний теплий вогник – завжди зігріває ваші серця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь