Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Вулична акція «Впливай на бюджет своєї громади!»

Дата: 24.09.2019 12:01
Кількість переглядів: 1021

22 вересня у Шумську вдруге відбулася вулична акція «Впливай на бюджет своєї громади!». Міський голова Володимир Плетюк, представники міської ради та експерт Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети» Микола Орлов розповідали жителям громади про  те, які доходи та витрати планувалися на 2019 рік і як можна подати пропозиції до бюджету на 2020 рік. Під час акції експерт обговорив із міським головою новації, зміни у фінансуванні та надходженні до бюджету.

Жителі громади отримали буклети «Бюджет для громадян – 2019», який розроблений для того, щоб донести для жителів у простій формі, з включенням ілюстративних матеріалів, інформацію про бюджетний стан громади. Буклет розрахований на те, що відкритість управлінців перед громадою спонукала людей до активності, збільшення довіри до влади.

Протягом часу, коли можна було подавати пропозиції, скриньки для анкет з пропозиціями були у всіх адмінбудинках старостатів, ЦНАПі та у прийомній міської ради. Загалом було подано 404 анкети від жителів громади з понад 1000 пропозицій. Проте, найбільше вони стосувалися ремонту доріг, освітлення вулиць, благоустрою, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, водопостачання. Після акції відбулося підбиття перших підсумків та протягом найближчого часу розсортовані пропозиції отримають свої роз’яснення та пояснення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь