Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Спортивні вихідні у Шумську

Дата: 16.09.2019 16:03
Кількість переглядів: 1007

Упродовж минулих вихідних було організовано заходи, приурочені Дню фізичної культури та спорту «Спорт об’єднує громаду». У п’ятницю, 13 вересня, на спортивно-оздоровчому майданчику Шумського НВК провели флешмоб «Здоровим бути модно» (з професійним тренером). В суботу, 14 вересня, дітлахи розважалися на дитячому паті «Роликові викрутаси».

Найцікавішою та насиченою стала неділя.  Розпочався день ранковою танцювальною руханкою «Полиш свої лінощі хоч на хвилинку, іди разом з мером робити розминку», яку підготували та провели учні Шумського ліцею. Після завершення руханки  відбувся забіг-плогінг «Люблю своє місто» з одночасним збором сміття до парку «Соснина».

Справжні спортивні баталії проходили на спортивних майданчиках  Шумської ДЮСШ –  змагання з міні-футболу. Переможцями стали вихованці Шумської ДЮСШ, друге місце посіли учні Васьковецької ЗОШ I-II ступенів, третє – Бриківський НВК. В турнірі з пляжного волейболу перемогу святкувала команда ДНЗ «Шумське ПТУ», друге місце  зайняла команда «Биківці-2», третє - «Биківці-1». Весело та гамірно було на баскетбольному майданчику Шумської ЗОШ I-III ступенів, де змагались господарі з однолітками Шумського НВК в спортивних естафетах. Задоволення діти вкотре отримали від змагань з шашок та бейблейду, приємно, що кількість прихильників у даних видів змагань завжди збільшується.

Справжній майстер-клас з норвезької ходьби «Рух – шлях до довголіття» продемонстрували Павленко Л.В. і Макаревич М.А. Усі учасники оздоровчої ходьби отримали хороший настрій і заряд  позитивної енергії. В Шумському ЦПР пройшло заняття парним фітнесом  «Тренуйся усією родиною» (мама + дитина), який організувала та провела Фаюра Н.Ж.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь