Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

«Академія Жіночого Лідерства» запрошує жінок-лідерів з Шумської громади

Дата: 13.09.2019 15:01
Кількість переглядів: 1037

Фото без опису

Українській жіночий фонд в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (США) оголошує набір учасниць в «Академію Жіночого Лідерства» в рамках Програми DOBRE. Координатор Академії Олени Панченко 12 вересня у Шумську провела зустріч із жительками громади та представила програму навчання у Академії.

Український жіночий фонд – міжнародна благодійна організація, заснована 2000 році, надає фінансову, інформаційну та консультативну допомогу організаціям громадянського суспільства в Україні.

Мета «Академії Жіночого Лідерства»:  розширити можливості жінок-лідерок з різних сфер та секторів діяльності, шляхом забезпечення їх новими знаннями та навичками, для кар’єрного зростання, отримання  керівних посад у політичних партіях, урядових установах та громадських організаціях, а також для збільшення участі  жінок у процесах прийняття рішень в своїх громадах. 

Олена Панченко наголосила, що цільовою аудиторією є жінки-лідери: представники органів місцевого самоврядування; громадські активістки; жінки-представниці бізнесу та ЗМІ; посадові особи; єдиним обмеженням є вік (від 18 років).

Цикл «Академії Жіночого Лідерства» складається із декількох етапів: 3-денний тренінг, 2-денний тренінг, домашні завдання, практичні приклади, індивідуальні консультації з експертами та підтримка ініціатив (мікрогранти на суму 40 тис. гривень).

Місце проведення тренінгів: м. Тернопіль, готель «Глобус», орієнтовно перший тренінг 9-11 жовтня 2019 року.

Заповнити аплікаційну форму реєстрації для участі у «Академії Жіночого Лідерства» можна до 24 вересня 2019 року на сайті УЖФ за посиланням:

https://www.uwf.org.ua/project_activities/academydobre

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь