Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Cемінар-тренінг «Сучасні підходи адміністрування у сфері соціального захисту на рівні ОТГ»

Дата: 11.09.2019 16:00
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

 

 

  Міністерство соціальної політики в рамках реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» організувало проведення 9-10 вересня 2019 року у м. Києві семінар-тренінг «Сучасні підходи адміністрування у сфері соціального захисту на рівні ОТГ» з метою набуття практичного досвіду щодо надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ в умовах децентралізації з використанням програмного комплексу «Соціальна громада».

   Педставники Шумської ОТГ також мали змогу долучитися до участі в тренінгу - спеціаліст міської ради с. Биківці Надія Мартинюк та адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» Людмила Липова, а також заступник начальника відділу соціальних допомог управління соціального захисту Шумської РДА Леся Токарчук.

  Учасники ознайомились з вимогами щодо прийняття, оброблення, зберігання документів для надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ, з алгоритмом взаємодії фронт-офісу ОТГ із структурним підрозділом з питань соціального захисту населення райдержадміністрації (бек-офісом) із застосуванням електронного документообігу.

В рамках ознайомлення з передовим досвідом відвідали Центр соціальних служб «Прозорий офіс» Святошинського району м. Києва.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь