Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Cемінар-тренінг «Сучасні підходи адміністрування у сфері соціального захисту на рівні ОТГ»

Дата: 11.09.2019 16:00
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

 

 

  Міністерство соціальної політики в рамках реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» організувало проведення 9-10 вересня 2019 року у м. Києві семінар-тренінг «Сучасні підходи адміністрування у сфері соціального захисту на рівні ОТГ» з метою набуття практичного досвіду щодо надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ в умовах децентралізації з використанням програмного комплексу «Соціальна громада».

   Педставники Шумської ОТГ також мали змогу долучитися до участі в тренінгу - спеціаліст міської ради с. Биківці Надія Мартинюк та адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» Людмила Липова, а також заступник начальника відділу соціальних допомог управління соціального захисту Шумської РДА Леся Токарчук.

  Учасники ознайомились з вимогами щодо прийняття, оброблення, зберігання документів для надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ, з алгоритмом взаємодії фронт-офісу ОТГ із структурним підрозділом з питань соціального захисту населення райдержадміністрації (бек-офісом) із застосуванням електронного документообігу.

В рамках ознайомлення з передовим досвідом відвідали Центр соціальних служб «Прозорий офіс» Святошинського району м. Києва.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь