Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Публічні консультації щодо залучення молоді

Дата: 02.09.2019 10:33
Кількість переглядів: 559

   У п’ятницю, 30 серпня, у сесійному залі міської ради проведено публічні консультації щодо залучення молоді до життя громади та створення умов для їх розвитку та дозвілля.

   Захід організований громадською організацією «Центр UA», метою якої є допомогти органам місцевого самоврядування запровадити практику залучення представників зацікавлених сторін до пошуку способів вирішення місцевих проблем у форматі публічних консультацій. Модератор заходу «Як забезпечити врахування інтересів молоді Шумської ОТГ?» – Юлія Ковальчук

   Запрошеними учасниками стали представники міської ради, ГО «ІнСорс», Пласту та учнівська молодь. Міський голова Володимир Плетюк звернув увагу, що молодь Шумщини значно активізувалася та залучена до життя громади, ініціативи з їх сторони є важливими та вартими реалізації. Основний акцент у заході спрямований на пошук спільних ідей та можливі майбутні шляхи комунікації з молоддю (соцмережі, письмові запити). У ході зустрічі обговорювалося питання щодо потреби у створенні на території громади молодіжного центру як платформи для регулярних неформальних зустрічей молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь