Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

День села та «Бюджет участі» у Потуторові

Дата: 28.08.2019 16:13
Кількість переглядів: 1212

 

  У третю неділю серпня Потуторів яскраво відсвяткував День села. Така важлива подія поєднала сучасність та минуле, креатив та традиції.

Основною родзинкою свята було відкриття спортивної кімнати з тренажерами, що стало можливим завдяки перемозі у «Бюджеті участі». Наприкінці 2018 року Потуторів подав заявку на участь у конкурсі, автором проекту «Спортивна кімната» в.о. старости Чуйко Мирослава, за ініціативи жительки села Пікулєвої Ангеліни та активної участі Федюка В’ячеслава. Загалом вартість проекту становила 100 тис. гривень, проте, головною рушійною силою стали молодь та підлітки, які об’єдналися задля реалізації ідеї (ремонтні роботи, підготовка приміщення, встановлення обладнання). Саме молодь села і перерізали стрічку на відкритті спортивної кімнати.

З вітальним словом з нагоди Дня села виступили міський голова Плетюк Володимир та запрошені в.о. старости. Також міський голова привітав з Днем Незалежності жителя с. Потуторів – Ожоганич Івана (учасника бойових дій, переселенця) та вручив подарунок від Шумської міської ради. Під час виступу в.о. старости Чуйко Мирослава висловила вдячність усім хто долучився до реалізації проекту та проведення заходу.

До організації свята залучено усе село: проведено святковий концерт «Сім’я, родина – це наша Україна» із запрошеними гостями – Шумською школою мистецтв; дитячі розваги із батутами та солодощами; креативні фотозони від Костюк Ольги; гостинний стіл від вправних господинь; смачна рибна юшка та каша. На завершення свята діти та молодь мали змогу насолодитися незвичною пінною дискотекою від діджеїв «Магніт».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь