Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Проведення зустрічі фокус-груп щодо потреб в соціальних послугах для одержання гранту Японського фонду соціального розвитку

Дата: 14.08.2019 15:53
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

 

       У рамках підготовки проекту «Надання соціальних послуг в громаді» (від Японського фонду соціального розвитку) 12 та 14 серпня 2019 року відбулися зустрічі двох фокус-груп з представниками надавачів соціальних послуг, фахівців із соціальної роботи, директором та вчителем-реабілітологом КУ «Інклюзивно-ресурсного центру», громадськими та релігійними організаціями, отримувачами соціальних послуг.

           Під час обговорення розглядались питання щодо надання соціальних послуг в громаді, яким вразливим верствам населення необхідно в першу чергу надавати послуги, хто і як має надавати послуги для мешканців Шумської ОТГ. Також розглянуто пропозиції  від учасників фокус-груп щодо розробки проекту «Надання соціальних послуг в громаді». Обговорено питання наявності відповідного приміщення на території міста Шумськ, яке можна використати для даного проекту.

      Крім того, з 7 по 14 серпня 2019 року фахівцями із соціальної роботи старостами Шумської ОТГ проводено анонімне опитування (анкетування) серед вразливих верств населення та їхніх сімей з метою збору даних для оцінки потреб громади у соціальних послугах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь