Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Найгостинніші жителі відсвяткували День села!

Дата: 12.08.2019 11:11
Кількість переглядів: 2475

 

  У другу неділю серпня Обич гучно відзначив День села. На свято приїхали вихідці із села та жителі сусідніх сіл.

  Цього року святкування відбулося на подвір’ї школи, де глядачі зручно розмістилися у затінку дерев. Територія святкування складалася із декількох локацій: на сцені виступали творчі жителі та колективи села, церковний хор; дитячої зони із батутами та солодощами; фотозони в українському стилі; гостинного столу від щедрих господинь з усіх вулиць села.

    Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дмитрук Любов від імені міської ради привітала обичан із святом та вручила грамоти активним жителям. Представник ТОВ «Агроюніт Захід» Михальчук Олександр виступив із вітальним словом та подякував за довіру від жителів підприємству.

  Під час виступу в.о. старости Карп’юк Віктор висловив вдячність усім: школярам за чистоту та озеленення села, спортивній команді, на яку рівняються інші населені пункти громади, кожному ініціативному та активному жителю, який дбає про красу та благоустрій с. Обич та окрему подяку за організацію заходу.

 Родзинкою Дня села стала польова кухня від міської ради, КП «Шумськкомунсервіс» та за сприяння ПП Стасишина. Смачні шашлики на відкритому вогні приготували представники ТОВ «Агроюніт Захід». Окрема подяка виконувачам обов’язків старости, що долучилися до організації заходу.

    На завершення свята жителі села подивилися українські фільми у кінотеатрі під відкритим небом від ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь