Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

До уваги жителів громади!

Дата: 26.04.2019 10:28
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

 

У рамках партнерства та співпраці програми DOBRE із об’єднаними територіальними громадами, за сприянням міського голови  Шумська Плетюка В.Є. у квітні-червні 2019 року проводитимуться дослідження громадської думки в усіх ОТГ. Для нашої громади дослідження є повторним, отже дозволить виміряти зміни, які відбулися в сприйнятті громадян протягом співпраці програми DOBRE.

В період реалізації дослідження в кожній громаді-учасниці проводитимуться особисті інтерв'ю з місцевими мешканцями з використанням планшета. Участь в дослідженні є цілком конфіденційною та добровільною, усі дані будуть використані в узагальненому вигляді і жодні ідентифікаційні дані не будуть повідомлятися чи розкриватися публічно. 

Дослідження дозволять виміряти рівень підтримки мешканцями ОТГ процесу децентралізації, визначити, як громадяни оцінюють ефективність органів місцевого самоврядування, оцінити їхню задоволеність якістю місцевих послуг та рівень поінформованості щодо наявних можливостей брати участь в управлінні громадою, а також готовність активно долучатись до розвитку ОТГ. Дослідження оцінить зміни в часі та вплив Програми на розвиток партнерських громад. Окрім того, результати дослідження буде використано з метою удосконалення заходів Програми та стратегій їх впровадження в інтересах ОТГ.

Узагальнені результати дослідження будуть передані усім громадам-учасникам у вигляді доступних візуальних матеріалів та зможуть бути використанні для планування розвитку в органами місцевого самоврядування. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь