Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Все життя – танець, а танець є життя!

Дата: 19.03.2019 12:49
Кількість переглядів: 665

Для учасників концертної програми «ОКРИЛЕНІ» , яка відбулась у неділю 17 березня, з нагоди 15-річчя створення зразкового хореографічного ансамблю «Тополина» Шумського центру позашкільної роботи,  все життя – танець, а танець є життя!

«Тополина» має свої традиції, свої вимоги, свою маленьку історію, своїх випускників. Учасники ансамблю побували на багатьох конкурсах різного рівня і засвоїли головне правило, якого навчає їх керівник Сніжана Іванівна Паламар: «Танцюйте не краще за інших, а краще за себе!» А надихає колектив  на нові звершення і перемоги любов до українського танцю, до нашої прекрасної Батьківщини!

Діти із ансамблю «Тополина» є справді дружнім і єдиним колективом, вони окрилені  творчістю, а ще добротою і милосердям. Тому, коли дізнались про необхідність в операції на хребті Сашкові Мельничуку (вихованцю ансамблю), всі як один разом з батьками допомагали йому не тільки фінансово, а й морально. Долучились до цієї допомоги під час концерту і багато глядачів.

 Чудове виконання юними танцюристами концертних номерів перепліталось із першим кінодебютом  Олександри Горбатюк, вихованки колективу, «Танець як життя». У відеофільмі по-дитячому щиро  «тополята» говорили про своє ставлення до хореографії, до занять у гуртку та демонстрували ту працю, яка передує їх прекрасним виступам. Усім глядачам запам’ятаються і виступи вихованців студії сучасної хореорафії із м. Тернопіль «Т.А.Н.Г.о» під керівництвом Любові Борисяк. Шумський міський голова Володимир Плетюк та голова районної ради Тарас Корець привітали «Тополину» із маленьким ювілеєм. Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дмитрук Л.В. та директор Шумського ЦПР Бойко В.П. вручили грамоти керівнику та учасникам ансамблю, а від спонсорів діти отримали чудові подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь