Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Ощадбанк розпочав виплати субсидій готівкою

Дата: 15.03.2019 09:44
Кількість переглядів: 518

З 12 березня 2019 року Ощадний банк розпочав процес виплат субсидій у готівковій формі тим громадянам, які не є пенсіонерами і яким субсидію було призначено до 31 грудня 2018 року.

Відтак, кожен може отримати субсидію через систему грошових переказів «Швидка копійка» у будь-якому відділенні Ощадбанку представивши лише паспорт та ідентифікаційний код.

В Ощадбанку радять перед відвідуванням банку, для зручності громадян, пройти реєстрацію на офіційному сайті https://www.oschadbank.ua або в Контакт-центрі Ощадбанку за телефоном 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України). Це дасть субсидіанту змогу самостійно обрати найближче відділення, зручний час та дату для отримання субсидії без черг.

Як повідомлялося раніше, субсидіанти, які є пенсіонерами, розпочали отримувати субсидії готівкою одночасно з пенсіями (поштою або на пенсійний банківський рахунок), починаючи з 4 березня 2019 року.

Міністр соціальної політики України заявив, що Управління соціального захисту населення буде припиняти нарахування субсидій в разі несплати за житлово-комунальні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь