Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Шановні жителі багатоквартирних будинків !

Дата: 14.03.2019 08:29
Кількість переглядів: 848

Доводимо до Вашого відома, що згідно нових законодавчих норм така послуга, як утримання будинків буде припинена після втрати чинності діючих договорів з КП «Шумськкомунсервіс у травні 2020 року. З іншого боку всі є свідками, що комунальне підприємство немає ні фінансових ні технічних можливостей для належного утримання житлового фонду.

Отже, утримання будинку, підтримання належного експлуатаційного стану, в першу чергу є потребою власників приватизованих квартир.

Одним із варіантів вирішення проблем з утепленням будівлі, ремонту покрівлі є участь у міжнародних проектах фінансової підтримки у даній сфері діяльності.

Стартував новий Проект ЄС/ПРООН що надаватиме підтримку об'єднанням співласників будинків у їх організаційному становленню та подальшому впровадженню енергоефективних рішень. Проект може супроводжувати ОСББ в процесі їх створення та подальшій діяльності і співпраці з Фондом енергоефективності для проведення термомодернізації будівель.

Спеціального конкурсного відбору партнерів не планується: при наявності бажання  представників співвласників будинків будуть розроблятись напрямки співпраці

Одночасно запрошуємо представників ініціативних груп по створенню об'єднань співвласників, представників діючих ОСББ та представників Житлово-будівельних кооперативів, що мають намір створювати ОСББ, реєструватись на сайті за посиланнямhttp://houses.in.ua/registration/ 
 Отже, просимо прийняти активну участь у конкурсі та при поданні заявки повідомляти міську раду по телефону 21577 або 0686694166 для надання необхідної консультативної допомоги.

 

Міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь