Шумська міська рада - об'єднана територіальна громада

Тернопільська область, Кременецький район

Представники Шумської ОТГ взяли участь у форумі "Залучаємо ресурси - розвиваємо громаду"

Дата: 25.02.2019 08:32
Кількість переглядів: 773

У п’ятницю 22 лютого пройшов форум «Залучаємо ресурси – розвиваємо громаду», який став фінальним заходом в рамках проекту “Децентралізація в дії: підтримка розробки дорожніх карт для місцевих громад”.

Учасники Форуму дізнались про особливості роботи з інвесторами (“Інвестор у громаді – міф чи реальність? Хто допоможе залучити інвестора?”), міжнародними фондами (“Фонди та міжнародні програми допомоги – джерело ресурсів чи головної болі?”) та організаціями технічної допомоги.

Спікерами заходу виступили: Володимир Василевський, директор Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області, інвестиційний менеджер та Качурівська Оксана, начальник Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської обласної державної адміністрації.

Захід відбувся у рамках проекту: «Децентралізація в дії: підтримка дорожніх карт для місцевих громад» організованого ГО "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад" (керівником якого є консультант з правових питань Тернопільського РВ АМУ Максим Черкашин) у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України, Агенцією регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь